Maatregelen in verband met COVID-19 per 21-11-2021

Welkom

Welkom 

Welkom bij de website van ’t Huis te Poort / Oud-Katholieke Parochie   van de H.H. Johannes de Doper, Maria Magdalena en Laurentius aan de Dam 28 te Schiedam.

Op deze plaats komt sinds de reformatie (1572) Katholiek Schiedam samen voor de eredienst en geeft aldus van het begin af aan  de Oud–Katholieke gemeente te Schiedam ... Lees verder>>

Geachte lezer,


vanaf zondag 21 november 2021 gelden in onze kerk de volgende maatregelen:

1. Basisregels
Allereerst, en bovenal, vragen we u om de basisregels opnieuw in acht te nemen. Dus: blijf thuis bij klachten en laat je zo snel mogelijk testen, was je handen, schud geen handen, en zorg voor voldoende frisse lucht.

2. Anderhalve meter
De anderhalve meter is wederom ingevoerd als een wettelijke verplichting. We houden daarom de 1,5 meter binnen en buiten vieringen weer aan.

3. Vaste zitplaats en mondkapjes bij verplaatsingen
Wij verzoeken u om een vaste zitplaats te hanteren van het begin tot het einde van de viering en om bij binnenkomst in en vertrek uit het kerkgebouw en bij alle verplaatsingen, ook bij het ter communie gaan, een mondkapje te dragen.

4. Geen koffiedrinken na afloop
Het koffiedrinken na afloop van de vieringen wordt tot nader bericht gestaakt. Onze gemeentekamer biedt te weinig bewegingsruimte om de anderhalve meter afstand tussen parochianen te kunnen garanderen. Wij vertrouwen op uw begrip.


Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan kunt u zich uiteraard wenden tot het kerkbestuur!