Geen vieringen i.v.m. Corona maatregelen

Afbeeldingsresultaat voor coronavirusGEEN VIERINGEN EN ANDERE BIJEENKOMSTEN
vanwege maatregelen tegen het Coronavirus

Als kerkbestuur van de parochie Schiedam hebben wij helaas moeten besluiten om tot nader bericht géén vieringen en andere bijeenkomsten in onze kerk te houden. Dit betekent  dat er op zondag 15, 22, 29 maart,  5 en 12 april géén eucharistievering zal zijn.
VOLGENS DE LAATSTE BERICHTEN WORDT DIT VERLENGT TOT 1 JUNI...

Met pijn in het hart nemen wij deze maatregelen. We doen dit gelet op de regionale spreiding van onze parochianen en gastleden en vanwege de gemiddelde leeftijd van onze kerkbezoekers. Wij achten het niet verantwoord om deze bijeenkomsten door te laten gaan. We roepen op tot gebed voor allen die, op wat voor wijze ook, door het virus getroffen worden alsook voor degenen die alles in het werk stellen om de gevolgen van het virus zoveel als mogelijk is in te beperken.
Laten wij met elkaar in gebed verbonden blijven en maakt u vooral ook gebruik van de telefoon, de mail en andere communicatiemiddelen voor onderling contact en bemoediging. Mocht u vragen hebben over het bovenstaande, dan kunt u zich wenden tot het kerkbestuur.

Vooralsnog zal het inlooppastoraat op donderdagochtend wél geopend blijven. Controleert u voor de zekerheid wel de website van onze parochie (http://schiedam.okkn.nl/). Mocht u echter hoesten, verkouden zijn, koorts hebben of andere klachten ervaren die mogelijk wijzen op besmetting met het Coronavirus, dan verzoeken wij u dringend om het inlooppastoraat niet te bezoeken.

U kunt in dat geval uiteraard wel telefonisch contact opnemen met pastoor Leen Wijker.

Het kerkbestuur.